Welkom op mijn website!

"lady in red rose"

Mijn naam is Atie Keizerwaard en ik teken en schilder al meer dan 40 jaar en geef met heel veel plezier ruim 16 jaar schilderles aan klein en groot, beginners en gevorderden.


Door vroeger als kind veel te tekenen en later veel te schilderen heb ik zelf vooral mijn teken- en schildervaardigheden aangeleerd.


Ik schilder zowel abstract als figuratief, net  waar ik zin in heb of door geïnspireerd raak. 

Mijn schilderijen zijn divers maar vooral kleurrijk en uitbundig of soms ingetogen. 



Vanaf september 2017 geef ik mijn  schilderlessen en workshops in mijn eigen atelier aan de Hoogstraat 37 in Vlaardingen.  


Mijn schilderlesaanbod is ook te vinden op de website van kunsteducatief centrum  Kade 40, waar ik bij aangesloten ben.


Het doel van het lesgeven is, dat de cursisten en workshopdeelnemers het vooral naar hun zin hebben, de schildertechnieken zich eigen maken en met mooie zelfgemaakte schilderijen trots naar huis gaan.


Al zeg  je al jaren 'ik kan nog geen poppetje tekenen', ... het maakt niet uit, ik leid je aan de hand om je zelf te overtreffen en een waar kunstwerk te maken!     


Kom gerust eens vrijblijvend langs op één van de lesdagen om kennis met elkaar te maken! 


De halve dagworkshops dikke dames/vrolijke dieren schilderen, de hele dag combi workshops dikke dames/vrolijke dieren/op sloophout schilderen of de ouder/kind schilderworkshops, die ik regelmatig geef zijn ook zeer geschikt om uit te proberen of je schilderen leuk vindt.


Ook daarvoor heb je geen enkele ervaring nodig, je gaat aan het einde van de workshop met een mooi schilderij naar huis. Gegarandeerd!


Bij de halve dagworkshops worden de afbeeldingen van tevoren op de schilderdoeken van 30x40cm voorgetekend. 


Voor beide schilderworkshops is er een ruime keuze aan voorbeelden die gebruikt kunnen worden als inspiratie.


Eventueel is het mogelijk om in overleg met mij met een meegebracht voorbeeld aan de slag te gaan of dat dit wordt voorgetekend (bij de halve dagworkshops).


Plezier en gezelligheid staan voorop tijdens de lessen en workshops.

Het streven is dat iedereen met een goed en tevreden gevoel naar huis gaat.


Tijdens de lessen en de halve dag workshops zijn koffie/thee/frisdrank en het gebruik van verf en materiaal bij de prijs inbegrepen (tevens een schilderdoek  van 30x40cm in de halve dag workshops en bij de acrylgiet/acrylpouring schilderworkshop 2 schilderdoeken van 30x40cm).


Tijdens de hele dag workshops is er behalve een schilderdoek (50x50cm) of sloophout (40x50cm) ook een uitgebreide lunch, koffie/thee en drankjes zoals wijn en frisdrank bij de prijs inbegrepen.


TAPAS

Voor slechts €17,50 p.p. extra kun je in overleg met mij bij de halve dagworkshops een uitgebreid tapasarrangement met drankjes zoals wijn en frisdrank bijboeken. 


Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mieke | Antwoord 09.03.2019 11.37

Hoi Atie, gisteren een ontzettend leuke workshop gehad. Eerst heerlijke tapas gegeten en daarna een prachtig schilderij gemaakt. Bedankt voor de leuke avond!

Atie 10.03.2019 10.29

Bedankt Mieke, het was een gezellige avond!

Christel | Antwoord 05.11.2018 05.42

Hi Atie,

Afgelopen zaterdag een workshop gehad bij jou, jouw passie en gedrevenheid in je werk maken je ook een bijzonder en sociaal iemand.
Dank! Christel.

Rosa en Anita | Antwoord 29.10.2018 09.51

Voor ons bedrijfsuitje met een groep collega's een schilderworkshop gevolgd met heerlijke tapas, Atie bedankt het was een zeer geslaagde middag/avond!!!

Jolanda | Antwoord 27.10.2018 10.28

Gisteravond een gezellige workshop gedaan met tappas en een wijntje samen met collega’s. Iedereen naar huis met een mooi resultaat.
Super !!!!

Sandra | Antwoord 14.10.2018 21.56

Hoi Atie,
Vanmiddag een workshop gevolgd met mijn familie. Was weer super gezellig en iedereen is happy naar huis gegaan met haar/zijn schilderij.
thnxxx 😘

Christine | Antwoord 16.07.2018 22.05

Wij hebben met negen man/vrouw bij jou een workshop gehad. Wij vonden het allemaal geweldig. Je bent een prima gast- en vakvrouw en ‘t was ontzettend gezellig!

hettymarcus@kpnplanet.nl | Antwoord 17.01.2018 15.57

Genoten van de geweldige workshop en de heerlijke tapa's. Atie is een prima gastvrouw en lerares want zelfs ik ging met een mooi kunstwerk naar huis! Bedankt!

Irene | Antwoord 20.12.2017 17.47

Gisteren met collega's uit de zorg een hele leuke middag/ avond gehad. We zijn allemaal met een heel erg leuk schilderij thuis gekomen. Ook heerlijk gegeten.

Diana Ludwig-de Groot | Antwoord 16.07.2017 14.01

Samen met mijn zus een hele leuke en gezellige middag gehad, en ondanks dat wij hen crea bea's zijn, zijn het leuke schilderijen geworden. Bedankt Atie 👍👍

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.04 | 22:28

Wil je me anders even bellen, dan kunnen we even overleggen. Telefoonnummer 06-17182808.

...
10.04 | 21:18

Ik wil het op de toilet hangen,ik weet eigenlijk niet wat ik voor maat moet kiezen ik wil er een zware smalle lijst om hebben

...
09.04 | 10:28

Deze is in opdracht gemaakt. Welke maat zou je graag willen, dan zal ik je de orijs lteb weten?

...
09.04 | 09:43

Schitterend,Welke maat is dit en wat is de prijs

...
Je vindt deze pagina leuk