Lokatie en contactgegevens


Adres van Het Atielier:

Hoogstraat 37

3131 BL Vlaardingen Tel.:

06-17182808


Email:

atiekeizerwaard@hotmail.com


Klik voor vergroten op foto plattegrond

Parkeermogelijkheden:

Dichtstbijzijnde en goedkoopste parkeergarage (parkeergarage Hoogstraat) is aan de Kornelis Speelmanstraat 4 (€0,40 per kwartier).


Op zondag is het de heledaggratis parkeren en vanaf19.00u in de avond is het gratisparkeren (dichtbij het atelier bijvoorbeeld in de Havenstraat of aan de  Gedempte Biersloot


Gratis parkeer alternatieven (zie plattegronden): 


  • Parkeerterrein aan de Broekweg loop naar de Groen van Prinstererstraat en ga linksaf de Groen van Prinstererstraat, steek de Gedempte Biersloot over naar de Afrol en linksaf op de Hoogstraat kom je bij de Hoogstraat  37 uit (rechterkant).
  • Hoflaan t.h.v. Hoflaan 23C richting Westlandsweg kun je gratis parkeren in de zijstraten van de Hoflaan (nieuwbouwwijk)
  • Hoflaan tussen huisnummer 78 en de hofsinge l. Tussen Hoflaan nummer 78 tot de hofsingel t.h.v. het park is een onbetaald parkeer zone. 
  • LET OP Vanaf Hoflaan nummer 31 en hoger begint de betaalde zone.
  • Achter de dijk van de Westlandseweg ** :  t.h.v. het Buizengat/Voorstraat t.h.v. huisnummer 25 en het Molenzicht parkeerterrein. Emaus t.h.v huisnummer 36. Dijkzicht t.h.v. huisnummer 1 t/m 75. Irisstraat t.h.v. huisnummer 15.                    ** Deze kant van de dijk bereik je per auto via de Burgemeester Verkade singel en de Kethelweg. Je loopt de dijk op en steekt de weg om via de Kortedijk de Hoogstraat  te bereiken. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.12 | 00:05

Hallo Boudewijn, de 3e verdieping is het privé zonneterras. De community fee is €113 per maand en de IBI €252,78 (Suma)
atiekeizerwaard@hotmail.com

...
12.12 | 22:11

De plattegrond is toegevoegd. Er staat ook een videofilm op deze site

...
12.12 | 16:55

Beste Atie,
Even een paar vragen: Is er op elke verdieping een kamer of is de derde verdieping alleen een dakterras? Wat zijn de jaarlijkse parkkosten en IBI

...
05.11 | 05:42

Hi Atie,

Afgelopen zaterdag een workshop gehad bij jou, jouw passie en gedrevenheid in je werk maken je ook een bijzonder en sociaal iemand.
Dank! Christel.

...
Je vindt deze pagina leuk